YARGI KİMSENİN UŞAĞI VEYA İNTİKAM ARACI DEĞİLDİR

Hiç kitap yazmak, haber yapmak suç olur mu? Mesela birisiyle tanışmak, bir yerde karşılaşmak veya akraba olmak suç delili olabilir mi? Bu memlekette olur diyorsanız, yanlış giden bir şeyler var demektir. Yok olmaz diyorsanız, yine yanlış yapılan bir şeyler olduğunu hatırlatmak isterim.
 
Size daha önce ülkücü gazeteci Mustafa Gökkılıç’tan bahsetmiştim. Hani Silivri’de yatan ve orada komünistine, darbecisine, cemaatçisine aldırmadan ülkücü marşlar söyleyen, tek başına ülkücülük yapan alperen Mustafa Gökkılıç’ın 30 Kasım Pazartesi günü mahkemesi var.
 
Mustafa Gökkılıç’ın kaderi de aynı onu yetiştiren şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na benziyor. sahipsiz ve masum… Ülkücü Mustafa Gökkılıç gazetelerde yayınlanmayan bir haberinden dolayı zanna dayalı bir şikayet üzerine ““Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etmek”ten, “Devletin Gizli Kalması Gereken Bilgilerini Siyasal veya Askeri Casusluk Amacıyla Temin Etmek,” ten yargılanıyor.
Ülkücü vatan haini olmaz, ülkücü hiçbir gizli servisin uşağı olmaz. Çünkü bunları yapan ülkücü olmaz, olamaz. Hiçbir güç ülkücüleri böyle suçlamalarla lekeleyemez.
 
Mustafa Gökkılıç ülkücü arkadaşları ona sahip çıkmadıkları için Silivri Cezaevi’nde her gün “Tanrı Türk’e yar olsun” diye hıçkırıyor, Tanrı’dan medet bekliyor. Aynı mezarında katillerinin bulunmasını bekleyen Muhsin Yazıcıoğlu gibi…
 
Hatırlatalım, birileri ile fotoğraf çekilmenin (istenirse) suça delil sayıldığı ülkemde Mustafa Gökkılıç’ın da onu yetiştiren Muhsin Yazıcıoğlu ile çekilmiş, İstanbul Alperen Ocakları’nda birlikte görev yaptığı ülkücü arkadaşları ile çekilmiş ülkücülüğünün delili fotoğrafları var… 
 
Bilinsin ki, bu memlekette Mustafa Gökkılıç gibi hala hapis yatan masum ülkücüler var.
 
Recep Küçükizsiz
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir