GÖKKILIÇ’A ADALET İSTİYORUZ

GÖKKILIÇ’A ADALET İSTİYORUZ

Ülkücü gazeteci Mustafa Gökkılıç, hiçbir yerde yayınlanmayan bir haberi yüzünden suçsuz günahsız yere üç yıldır Silivri Cezaevi’nde yatıyor. Bugün mahkemesi var.

Ülkücü Mustafa, işlemediği bir suçten şikayet üzerine “Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etmek”ten, “Devletin Gizli Kalması Gereken Bilgilerini Siyasal veya Askeri Casusluk Amacıyla Temin Etmek”ten yargılanıyor.

Yargının bağımsızlığına ve tarafsızlığına olan güveni sarsacak uygulamalar sebebiyle toplumun huzuru zedeleniyor. Adaletin, iktidarın baskı aracı olarak kullanıldığı yolundaki iddialar ise Türklük düşmanlarını sevindiriyor.

Haksızlık yapılan, adaletsizliğe uğrayan, herkes zulme uğramış demektir. Biz ülkücüler her zaman adaletten ve haktan yanayız. Hiç kimsenin ne sebeple olursa olsun haksızlığa uğramasını istemeyiz.

Hiç bir gerekçe bize zalimi sevdiremez. Çünkü zulmü savunmak Allah’a isyandır. Her kim olursa olsun mazlumun yanındayız. Dolayısıyla “herkes için, hepimiz için ADALET istiyoruz.
Ülküdaşımız Mustafa Gökkılıç mazlumdur. Allah’a, millet’e ve vicdanına karşı kendini sorumlu sayan, kanunların ve vicdanının sesi dışında hiçbir makamın veya kişinin tesirinde kalmadan kutsal bildiği adalet dağıtma hizmetini yapan hakimlerimizin ülkücü gazeteci Mustafa Gökkılıç’ı tahliye edeceklerine inanıyorum.

Recep Küçükizsiz

05.01.2021

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir