BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Çok Kıymetli Gönül Dostları;

Cumanın, Eyyâm-ı Teşrik ile Arefe’nin, hayrının, feyzinin ve bereketinin bir araya geldiği ve Hacc-ı Ekberin idrak edildiği bu müstesnâ ve çok mübârek günde; münâcâtarımızın kabul, ibâdetlerimizin makbul, seyyiatımızın mağfur olması niyâzı, Tevhid ü rahmet ü mağfiret ile Ay Yıldızlı bayrağımız altında, sağlık ve âfiyet içinde nice böyle güzel günlere kavuşmamız duâsıyla…

Bâkî muhabbet ve selâm ile…

BAYRAM DUASI

Allah(c.c.)’a teslimiyetin, tevekkülün, itaâtin, sadakatin ve kurbiyetin ifâdesi ve sembolü olan kurbanın; bizleri Rabbimize, birbirimize, iyiye, doğruya, güzele, rahmete, muhabbete ve berekete yakınlaştırması duâsıyla Kurban bayramınızı tebrik eder, Yüce Allah’tan Türk Dünyasının ve İslâm Âleminin bayramını gerçek anlamda bayram yapması niyâzıyla, cümlemize hayırlı, sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür dilerim.
Âcizâne ve fakirâne olarak kaleme aldığım “BAYRAM DUASI”sını sizlere bâkî selâmlarım ve en kalbî muhabbetlerimle birlikte teberrüken arz ediyorum.

Dr. Mehmet GÜNEŞ

1956 Afşin doğumlu olan Mehmet Güneş, Kahramanmaraş Lisesini bitirdikten sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Biyokimya doktorasını Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde yapmıştır. Mehmet Güneş, yaklaşık 30 yıldır Yozgat'ın Sorgun ilçesinde serbest hekim olarak çalışmakta olup evli ve dört çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir